cutia cu pereti de cer

cutia cu pereti de cer

marți, 10 martie 2015

Un om care inspiră

Citind pe grupul dedicat competiției Spring SuperBlog despre interviurile săptămânale de la Radio Linx, am căutat cu interes înregistrarea în care invitat era fondatorul și directorul general al companiei AVBS Credit, Valentin Anghel.

Deși scopul inițial a fost de a identifica (direct de la sursă) cerințele probei lansate în competiția de primăvară, pe parcursul celor 60-70 de minute de emisie, am lăsat creionul și notițele deoparte și am absorbit povestea unui om care, la un anumit moment în viață, a hotărât să schimbe macazul, având curaj să demareze o afacere in domeniul financiar bancar.
Perioada de debut și de creștere a afacerii a corespuns însă cu perioada grea în care aproape toate națiunile s-au întors cu susul în jos - perioada crizei economice.

Numai că, datorită unor calități excepționale de lider, împreună cu bagajul experientelor anterioare, Valentin Anghel a reușit să strângă în jurul  AVBS Credit o echipă solidă, alături de care a dezvoltat o afacere în momente în care alte firme se prăbușeau în  plină criză.
Astfel, prezentul pentru ei se traduce prin 300 de angajați, 49 de sedii în toată țara și foarte mulți clienți mulțumiți.

Această poveste de succes a fost de fapt cea care m-a determinat să scriu pentru proba cu numărul doi din competiție și care m-a pus serios pe gânduri în legătură cu o posibilă investiție, pe care as putea să o fac pentru viitorul financiar al familiei mele.
Să vă explic despre ce e vorba: AVBS Credit este o companie de brokeraj credite bancare care oferă consultanță GRATUITA pentru găsirea creditului ideal, în funcție de nevoile fiecăruia. Fie ca vorbim de credit în lei sau credit în valută, de nevoi personale sau ipotecar, oamenii din spatele AVBS Credit reușesc să mulțumească orice client care solicită ajutor.

Și ca să vă dau un exemplu al profesionalismului și al implicării de care dau dovadă, vă invit să descoperiți Aplicația AVBS Credit (disponibila pe Android și iOS) care a fost creată pentru a simula sau pentru a solicita creditul dorit.

Dar planul meu îndrăzneț nu se limitează doar la obținerea unui credit avantajos. Citind provocarea "unui LUX care NU COSTĂ", am descoperit ideea de franciză AVBS Credit, mai ales că aceasta nu costă nimic.
Acest curaj de a intra într-o franciză vi-l pot explica astfel:

  • Comparativ cu o afacere demarată pe cont propriu, cu riscuri enorme, mai ales in domeniul bancar, unde regulile sunt făcute de marii jucători, într-o franciză preiei rețeta de succes a companiei-mamă, a cărei eficiență a fost deja testată de-a lungul anilor. Statisticile spun că "francizele au de cinci ori mai multe șanse să rămână pe piață sau să facă față perioadelor de declin decât alte companii". 
  • Sunt acordate asistență și consiliere permanentă din partea specialistilor, training - uri de pregătire în domeniul vânzării de produse financiare. 
  • Sunt accesibile atât parteneriatele, cât și portofoliul de clienți pe care îi are în prezent AVBS Credit. 
  • Investiția este minimă, pentru că echipa AVBS sprijină orice idee inovativă, atâta timp cât cunoștințele din aria financiar bancară reprezintă atuul candidatului (acesta fiind și criteriu de acordare al francizelor AVBS Credit). 
Și de unde fac eu rost de un candidat ideal, pentru că uitându-mă pe diploma mea, nu mă încadrez mai deloc în cerință? Dar căutând prin familie, mi-am dau seama că sora mea e exact omul pe care îl caut, mie rămânându-mi de rezolvat doar problema obținerii unui credit ipotecar pentru spațiul firmei.

Locația ideală: un oraș de provincie (fie Pitești, fie Câmpulung).
Planul de afaceri este aproape rezolvat, pentru că este oferit gratuit tuturor celor care se înscriu până în luna iunie pentru o franciză AVBS Credit.
Promovarea firmei și implementarea principiilor după care funcționează chiar afacerea-mamă, sunt de departe cele mai mari provocări.
Pentru început, ne-am putea folosi de întâlnirile periodice ale comunităților din social media, ale partenerilor din domeniul medical și ale cercurilor de artiști, din județului Argeș, pentru a ne face cunoscute și pentru a crea un portofoliu de start.

Partea și mai interesantă este că, în timp, profesionalismul, seriozitatea și rezultatele obținute ne-ar putea da posibilitatea de a oferi chiar noi francize AVBS Credit.
Trebuie doar să ne lăsăm inspirați de cei care au atins deja succesul și care sunt dispuși să împărtășească rețeta lor.
Exemplul meu de azi este Valentin Anghel.
Pe tine cine te inspiră în afaceri?









Acest articol este scris ca răspuns al probei "Un LUX care NU COSTĂ", din cadrul Spring SuperBlog 2015

Sursa foto: 
http://avbs.ro
https://www.etsy.com
http://www.questteam.com

4 comentarii: