cutia cu pereti de cer

cutia cu pereti de cer

miercuri, 28 ianuarie 2015

Renunță la sirop în favoarea scrisului

Nu am înțeles niciodată de ce se exagerează atât de mult în jurul acestei sărbători importate, până într-acolo încât totul se transforma în kitsch. De ce nu ne putem exprima dragostea pentru partener și altfel decât cu pernuțe și baloane roșii? Nu ar fi oare mai elegant, dacă tot vrem să marcăm această zi, să ne surprindem partenerul cu o invitație la teatru, la ceainărie sau la munte? Și dacă tot nu renunțăm la ideea cumpărării unui cadou, oare nu putem înlocui cutiuțele muzicale cu o carte bună, ori mesajele siropoase cu un vin bun?
Siropul în exces dăunează calității vieții!


Idei de cadouri rezonabile și interesante mai am pentru voi, dacă vă surâde. Am găsit aici o campanie, Blog my Valentine, cu multe concursuri pentru blogerri, care se desfășoară în această perioadă, cu ocazia Sf Valentin, dar care ne scoate din stereotipul isteriei create în jurul acestei sărbători. Premiile sunt atractive : de la vouchere de cumpărături la Emag la scaune de birou, vouchere pentru excursii sau chiar premii în bani.
Dacă doriți sa participați, o puteți face aici. Termenul limită este 10 februarie. Fiecare articol înscris la concursuri individuale anunțate, va primi o notă de la reprezentanții sponsorilor, pe baza căreia va putea câștiga proba respectivă, dar va intra automat și în clasamentul campaniei Blog my Valentine, unde primele 10 poziții vor fi premiate.
Foarte important: nu e obligatoriu să participați la toate probele, le puteți alege doar pe cele pe care vă pliați mai bine, cum de altfel există și posibilitatea înscrierii cu mai multe articole la aceeași probă (maxim trei), fiecare primind o notă individuală.
Pentru orice nelămurire vă aștept cu întrebări.
Așadar, spor la scris și la premii! Eu deja am pus ochii pe voucherul oferit de agenția de turism :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu