cutia cu pereti de cer

cutia cu pereti de cer

joi, 9 aprilie 2015

Despre provocarea Spring SuperBlog 2015

Am aflat de competiția SuperBloggerilor pe la sfârșitul lui 2014, din articolele blogerilor consacrați. Am luat pulsul ediției de toamnă - iarna 2014, citind poveștile și impresiile participanților. Astfel am reușit să îmi fac o idee despre această competiție și să intuiesc ceea ce avea să urmeze la Spring SuperBlog 2015.

Cu mare curiozitate am așteptat startul competiției și primele probe, fiind încântată de temele propuse, dar mai ales de incurajarea (și punctarea) originalității.
Cum era de așteptat, unele probe mi s-au potrivit mănușă, în timp ce la altele am fost destul de rigidă. Au fost și surprize plăcute, au fost și dezamăgiri.
Au fost termene limită și au fost multe întârzieri, mai mult sau mai puțin justificate; a fost un martie plin de inspirație, de emoție și de cuvinte noi, au fost zile lungi de joacă și nopți și mai lungi, cu treziri dese din cauza măseluțelor; au fost portrete și schițe și multe creioane colorate pe pereți; au fost toate cât o secundă de viață, ca multe alte momente importante care aleargă pe lângă noi mult prea repede.

Concluzionând, competiția Spring SuperBlog 2015 a stors cele mai inedite sau năstrușnice idei din căpșorul tuturor participanților și a evidențiat bloggerii "cu greutate" ai momentului.
Cu permisiunea colegilor bloggeri și a fostului (de acum) juriu, voi prezenta (cât se poate de subiectiv) câteva articole pe care le-am citit cu mare drag:
Iar activitatea și inspirația mea de martie se regăsește mai jos:

1 Vise tivite cu ață colorată
90 pts
2 Un om care inspiră
90 pts
3 Din culisele farmaciei
84 pts
4 Spune-mi ce cărți citești, ca să îți spun ce fel de turist ești!
95 pts
5 Cei trei purceluși și certificatul energetic
90 pts
6 Bărbații din viața mea
81 pts
7 Salvați Stejarii!
97 pts
8 Alergiile și inteligenta artificială
92 pts
9 Strategie de curățenie
90 pts
10 Despre Spring SuperBlog și prietenii săi
83 pts
Total:
892 pts
- 50 pts (5 zile penalizare)
locul 38 in clasamentul general

  • Cea mai plăcută surpriză/notă: Proba 4
  • Cea mai neplăcută surpriză/notă: Proba 8
  • Cea mai grea/rigidă probă: Proba 6
  • Cea mai frumoasă probă: Proba 1


Noi provocări? 

Cu siguranță, da! 
Aștept SuperBlog de toamnă, mult mai pregătită (cel puțin din punct de vedere organizatoric), cu mult mai mult curaj și cu dorința/curiozitatea de a participa la viitoarea gală (mai ales acum, că am observat în pozele de la gala ce a avut loc weekendul trecut, că nu aș fi fost singura mamă cu bebeluș purtat - felicitari Maria!)

Noi proiecte? 

Cât mai multe, pentru că de blogging nu te saturi așa ușor: începând cu mutarea pe domeniu propriu imediat după sărbători și dezvoltarea pe partea de comunicare în online, până la implicarea în campanii sociale și proiecte ce țin de parenting și farma.


Iar Sărbătoarea Paștelui vine la fix pentru meditații și relaxare, în îmbrățișarea familiei, cu Buburuza de gât. 


Sărbători cu bine să avem, SuperBloggeri!







Sursă foto
http://amysimpsononline.com/blog/
http://2070decuvinte.blogspot.ro/2013/05/decoratiuni-de-paste-diy-care-se-fac-rapid-in-15-minute.html

12 comentarii:

  1. Pai baga antrenament pana-n toamna si spor la editia de 2 luni :) Si pe 17 Aprilie arunca un ochi si la mine pe blog, ca are legatura cu antrenamentul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc, stau cu ochii pe tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă acum spui că ai rămas cu o impresie bună despre competiţie, ei bine, abia când ajungi la Gală va fi totul complet. Până atunci, să ne citim cu bine! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pozele și povestile participantilor la Gala din acest an m-au ambiționat să-mi promit că voi participa la următoarea ediție. Așa că, bine zici, să ne citim cu bine! Și toate cele bune! ☺

      Ștergere
  4. Se vede că deja ești mult mai pregătită, felicitări pentru premiul obținut la Vegeta!!! :) Și multumesc pentru apreciere. Eu am fost foarte, dar foarte dezamăgită după prima probă (cea cu mașina de cusut) unde am pus tot sufletul și inspirația și am luat nota cea mai mică dar... de gustibus non disputandum. Mergem mai departe cu toții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur foarte mult pentru premiul câștigat și pentru aprecierile tale! La capitolul jurizare Spring SuperBlog, am avut și eu dezamăgiri mari. Cât despre articolul amintit, ai țesut cu "Războiul tău" cuverturi ale unor realități atât de prezente, chiar și după zeci de ani, într-o notă personală, încărcată de emoție.
      Prin urmare, aprecierile noastre, ale celor care te citim, sper să întrunească punctajul de care ai nevoie pentru a țese, în continuare, și alte povești, în culorile tale preferate.

      Ștergere
  5. Draga mea, Catinca

    M-ai surprins si îţi mulţumesc pentru aprecierea adusă celor două articole ale mele :D Chiar dacă a fost pe placul multor cunoscuţi, cele două articole au fost notate cu 91 Myman şi 93 de puncte la Stejarii :D Felicitări pentru participarea ta la SpringSuperBlog şi sper să te revăd la linia de start în toamnă :D

    Te îmbrăţisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc încă o dată și, cu siguranță, încurajările primite mă responsabilizează pentru ceea ce va urma! Așa cum îi scriam și Ioanei mai sus, sper să poți transforma aprecierile cititorilor în note maxime!
      Aprilie cu soare și culoare, îți doresc, acasă și pe blog!

      Ștergere
  6. Ce surpriza frumoasa! Ma bucur sa stiu ca unul dintre articolele mele a placut atat de mult. Felicitari pentru rezultatele de la Spring SuperBlog si sper sa ne vedem, cu bine, in toamna. :)
    Mult spor in toate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc și eu! Datorită feedbackului primit, mă pregătesc cu drag pentru competiția următoare!
      Toate cele bune și spor, stimabile croitor! :)

      Ștergere
  7. He hee. Si eu am luat startul in competita de primavara, dar, din pacate, realitatea vietii m-a impiedicat sa ma implic in fiecare proba. Lipsa de timp si energie, desi chiar vedeam in Super Blog o provocare de slefuit tastaturi. Poate data viitoare... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SuperBlog chiar e o mare provocare, un teren numai bun de testat creativitatea si de masurat propriile limite! Sa ne vedem sanatoase in toamna!

      Ștergere