cutia cu pereti de cer

cutia cu pereti de cer

vineri, 30 ianuarie 2015

Susțin brandurile românești

De când am devenit mamă, prioritățile mele s-au schimbat. Alegerile pe care le fac acum pentru mine și familia mea sunt trecute prin alte filtre, mult mai riguroase și mai selective.
De când am început marea aventură a cumpărăturilor pentru bebe, atenția mea s-a îndreptat, prin prisma recomandărilor, către brandurile românești.
Mergând la mai multe cursuri de pregătire pentru naștere și alaptare, am cunoscut părinți antreprenori care își dedică timpul și experiența bunăstării copiilor din România ( și nu numai). Astfel am aflat despre hainele sau jucăriile făcute în țară, sisteme de purtare sau mobilier romanesc.
Și știu ca nu suntem singurii părinți care încurajăm și sprijinim business-urile autohtone.
Ar trebui să devenim cu toții mult mai selectivi, să ne documentam cu mai mult interes despre producătorii români și să îi susținem, dacă ne conving cu profesionalismul și devotamentul lor.

Tikki Shoes
Cuib
Jucării inspirate din operele lui Brâncuși
Jucării și accesorii




Surse foto: 
http://adelaparvu.com/2014/06/20/japonezii-adora-jucariile-din-lemn-made-in-romania-dar-si-americanii-si-europenii-si-sunt-facute-la-botosani/
http://minitremu.tumblr.com
http://www.pufushop.ro/pantofiori-bebe-copii/tikki-shoes-papucei/tikki-shoes-trenul-vesel
http://www.happymoms.ro/hm/index.php/recomandam/in-spirit-natural/item/140-emiliana-veres-emotii-imbratisari-cuiburi-de-zambete

Un comentariu: